AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uyurken seyretmek

Kahve falında birini uyurken seyretmek

Kahve falında birini uyurken seyretmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalettir.

Kahve falında birini uyurken seyretmek gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında birini uyurken seyretmek rahat bir hayat yaşanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmuru seyretmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan seyretmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü seyretmek eksiği kendinde bulacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Kahve falında bulutları seyretmek hem de para kaybettireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında orman seyretmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camdan dışarıyı seyretmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında camiyi seyretmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir