AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, ün yapmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aydınlık yolda yürümek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir