AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek hastalıklardan kurtulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa geçmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aydınlıktan karanlığa girmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında aydınlığa çıkmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir