AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilisini başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilisini başka biriyle görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini başka biriyle gördüyseniz:

  • Değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka biri olarak görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini başka bir kızla görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle başka birini görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek kendisi ile gururlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kadınla görmek kendi işini açacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir