AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek

Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, evlenme yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka biri olarak görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini başka kadınla görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, neşeleneceğine işaret eder.

Kahve falında başka biriyle sevgili olduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir kızla görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında başka sevgili görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir