AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatın kolaylaşacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak bol nimete kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneye sarılmak ve ağlamak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak her şeyin yolunda gideceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir