AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, kötü halin son bulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölen bir kişiye sarılıp ağlamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiye sarılıp ağlamak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, darp edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin ağladığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişi için ağlamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin ağladığını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin öldüğüne ağlamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin arkasından ağlamak iş ve mekan değiştireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir