AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak biraz zaman geçmesi gereken haber, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak yaşamındaki engellerin kalkacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak güçten ve takatten düşeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kardeşine sarılıp ağlamak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanına sarılıp ağlamak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, rahata erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir