AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakınının ağladığını görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının ağladığını görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ağladığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak girdiği işleri kaybedeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek sorunlarını gidereceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir