AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, aydınlığa çıkılacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında sevgilisine sarılıp ağlamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp ağlamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, ortak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp ağlamak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sarılıp ağlamak geniş geniş yaşayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılıp ağlamak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir