AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili kıskanmak

Kahve falında sevgili kıskanmak

Kahve falında sevgili kıskanmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, mutluluğu yakalayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili kıskanmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskanmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinizi kıskanmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili kıskanmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir