AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yüzüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin yüzüğünü görmek

Kahve falında sevgilinin yüzüğünü görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, düşmanını alt edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız biraz durulabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük almak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiline yüzük vermek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgili ve yüzük görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, günlerini hastanede geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin parmağında yüzük görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüğünü görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir