AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili ve yüzük görmek

Kahve falında sevgili ve yüzük görmek

Kahve falında sevgili ve yüzük görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevgili ve yüzük gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin elinde yüzük görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle yüzük takmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yüzük almak daha güçlü hale geleceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden yüzük görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin yüzük takmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüğünü görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yüzük taktıgını görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliden tek taş yüzük almak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir