AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, el üstünde tutulur hale geleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında sevgiliden gümüş yüzük almak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kısmetinizin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük verildiğini görmek kendisini eve kapatacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük almak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük ve bilezik görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir