AnaSayfa / Genel / Kahve falında gögsünden yaralanmak

Kahve falında gögsünden yaralanmak

Kahve falında gögsünden yaralanmak hayata daha sıkı tutunacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında gögsünden yaralanmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında el üstünde yara görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün yara olduğunu görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta yaralar görmek azalacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yara görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Kahve falında bacağında iltihaplı yara görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında boynundan yaralanmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunda yara olduğunu görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir