AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kucağında uyumak

Kahve falında birinin kucağında uyumak

Kahve falında birinin kucağında uyumak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kısmetli kapıların açılacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, dertlerinin günden güne artacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında uyumak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sevgilinin kucağında uyumak bol hayır duası alınacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında uyumak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin kucağında uyuduğunu görmek hata yapılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kucağında uyumak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kucağına aldığını görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında çiçek görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kucağına almak asil kimselerden çıkacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir