AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı bozmak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında kızı bozmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozmak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin kızlığını bozduğunu görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak ismini herkese duyuracağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir