AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı bozmak

Kahve falında bir kızı bozmak

Kahve falında bir kızı bozmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı bozmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında kızlık bozduğunu görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kızlığını bozduğunu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı bozmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, büyük zararlar getireceğine işarettir.

Kahve falında kendi kızlık zarını bozmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarı bozmak hayırlı bir terfi alınacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir