AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak o kimselerden menfaat göreceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, tabiatı kötü olan kişiye işaret eder.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakire bozmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında bakirelik bozmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakire kızın hamile olduğunu görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında bakire bir kızın hamile olduğunu görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakire görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bakire kanı görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin bakire olmadığını görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir