AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak istediği projeleri yapamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekaret bozduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında bekaret bozmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin bekaretini bozmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin bekaretini bozmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekaretini bozmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir