AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı bozmak

Kahve falında kızı bozmak

Kahve falında kızı bozmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında kızı bozmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Kahve falında kızlık zarı bozmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın bakireliğini bozmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozduğunu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kızlık zarını bozmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızlık bozduğunu görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin kızlığını bozmak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızı bozmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı bozmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir