AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin dişlerini görmek

Kahve falında sevgilinin dişlerini görmek

Kahve falında sevgilinin dişlerini görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, yeni bir hayat kurulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin dişlerini gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Kahve falında eski sevgilinin dişlerini görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin dişlerini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kopmuş diş görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak yeni bir eve taşınılacağına, çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında takma diş görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerini beyazlatmak evleneceğinize, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişte siyah leke görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek kazançlı işlere gireceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir