AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş diş görmek

Kahve falında kopmuş diş görmek

Kahve falında kopmuş diş görmek derdin sona ereceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kopmuş diş gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dişlere bakmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ön alt diş görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dişte ip görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişlerine bakmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında diş doktoru olmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş çekmek görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir