AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma diş görmek

Kahve falında takma diş görmek

Kahve falında takma diş görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Kahve falında takma diş gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Kahve falında takma diş taktırmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş fırçalamak onların güvenini sarsacağına, arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş takıldığını görmek hasta ise bakacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında takma diş düştüğünü görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, maddi açıdan ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişlerinin döküldüğünü görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında takma diş temizlemek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir