AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini beyazlatmak

Kahve falında dişlerini beyazlatmak

Kahve falında dişlerini beyazlatmak bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini beyazlatmak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında dişlerinin beyaz olduğunu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak diş görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerin beyaz olduğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında güzel ve beyaz diş görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri beyaz görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz diş yaptırmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz diş görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz temiz diş görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir