AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, galibiyet kazanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir