AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işarettir.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir