AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında burnunu kanatmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir