AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin boynundan öpmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boynundan öpmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadını boynundan öpmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir