AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan öpmek

Kahve falında boynundan öpmek

Kahve falında boynundan öpmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, patlama noktasına geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin boynundan öpmek bolluk ve berekete kavuşacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek çok rahat bir döneme girileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeği boynundan öpmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında boynundan öpmek gerekirse özür dileneceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını boynundan öpmek afiyette ve keyifte olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir