AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini ve anneni görmek

Kahve falında sevgilini ve anneni görmek

Kahve falında sevgilini ve anneni görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilini ve anneni gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin annesinin öldüğünü görmek evlat sahibi olunacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle kavga etmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesini öpmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesiyle konuşmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin annesini görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili annesini görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında anneyi sevgiliyle tanıştırmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir