AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesini görmek

Kahve falında sevgilinin annesini görmek

Kahve falında sevgilinin annesini görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, isabetli kararlar alacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin annesini gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini ve annesini görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne ve babasını görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin annesini ve babasını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin annesini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi anneyle tanıştırmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir