AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek prestij kaybı yaşanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere varamamak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına inanılır.

Kahve falında gideceğin yere varamamak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve varamamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye ekmek vermek üzüntülü haberler alacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin çocuğunu görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir