Kahve falında eski sevgiliye ekmek vermek

Kahve falında eski sevgiliye ekmek vermek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, iyiliğe ve güzelliğe, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Duyguları kontrol etmek zor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye ekmek vermek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında eski ekmek görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ayrıldığını görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden mektup görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle bisiklet sürmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili için kavga etmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir