AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilin varken başkasına aşık olmak yüzüne kan geleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilin varken eski sevgilini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere varamamak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eve varamamak çok iyi işler yapılacağına, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yere varamamak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sevgilisine aşık olmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinden başkasına aşık olmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir