AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın kolye görmek

Kahve falında birine altın kolye görmek

Kahve falında birine altın kolye görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birine altın kolye gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında birinden altın kolye almak sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında elinde altın kolye görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında altın renginde kolye görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye kırmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulur.

Kahve falında altın kolyeler bulmak çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük kolye bulmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe ve kolye görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolyeyi kaybetmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir