AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye takan birini görmek

Kahve falında altın kolye takan birini görmek

Kahve falında altın kolye takan birini görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında altın kolye takan birini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında altın kolye takan birini görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takan kadın görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük takan erkek görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında altın takan birini görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın takan erkek görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında küpe takan erkek görmek hayata küseceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında peruk takan birini görmek çok büyük başarı kazanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir