AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan iğne olmak

Kahve falında ayaktan iğne olmak

Kahve falında ayaktan iğne olmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, acı tecrübeler edineceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan iğne olmak gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak hırpalanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan iğne çıkarmak şansının ve kısmetinin açılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne olmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta idrar yapmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sağ ayaktan vurulmak kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında ayakta dikilmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir