AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta alkışlanmak

Kahve falında ayakta alkışlanmak

Kahve falında ayakta alkışlanmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta alkışlanmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Kahve falında ayakta alkışlanmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında sahnede alkışlanmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet eder.

Kahve falında alkış sesi duymak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında alkış duymak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında alkış görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topluluk tarafından alkışlanmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında namazda ayakta duramamak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir