AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili annesini görmek

Kahve falında sevgili annesini görmek

Kahve falında sevgili annesini görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ölümcül hastalıklara işaret, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında sevgili annesini gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesi ve babasını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili ve annesini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesinin görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve anne görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinizin annesini görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir