AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinizin annesini görmek

Kahve falında sevgilinizin annesini görmek

Kahve falında sevgilinizin annesini görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, en yukarılara çıkacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinizin annesini gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında sevgilisinin annesini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesini öpmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin anne görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına inanılır.

Kahve falında annenin sevgilisi olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesini ve babasını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir