AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili ve anne görmek

Kahve falında sevgili ve anne görmek

Kahve falında sevgili ve anne görmek düşmanlarını kaybetmeye, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, onlardan fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve anne gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında eski sevgili ve annesini görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve anne görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin anne görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesinin öldüğünü görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinizin annesini görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi ve annesini görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir