AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin annesinin görmek

Kahve falında sevgilinin annesinin görmek

Kahve falında sevgilinin annesinin görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesinin gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin annesine sarılmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemin sevgilisi olduğunu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba sevgili görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve sevgiliyi görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında sevgili annesi görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Kahve falında sevgili ve annesini görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin annesini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin annesini görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir