AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, helal rızık yiyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek mutlu olacağınıza, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin ayrıldığını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, merdiven atlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi görmek kazancının daha da artacağına, bir süre zorluk çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir