AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavuşamadığını görmek

Kahve falında kavuşamadığını görmek

Kahve falında kavuşamadığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavuşamadığını gördüyseniz:

  • Enerjisi düşük veya bozuk ortamları mizah gücüyle belli bir dengeye getirebilirsiniz.

Kahve falında eşine kavuşamamak zorlu bir dönem geçirileceğine, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmus kiyma görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş buğday görmek onların başarıları ile övüneceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle kavuşamamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş şeyler görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş et görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir