AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine kavuşamamak

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, gün sayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında sevdiğinle kavuştuğunu görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle kavuşamamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine kavuşamamak hanesine huzurun dolacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerine kavusmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavuşamadığın sevdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kavuştuğunu görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir