AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta uyumak

Kahve falında ayakta uyumak

Kahve falında ayakta uyumak ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta uyumak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayakta uyumak para sıkıntısına düşmeyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ayakta dövme görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta doğum yapmak kendisine olan güvenin artacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayakta banyo yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ayakta çiş yapmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kötü gününden de geri duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta dikilmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir