AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle ev bakmak

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak gördüyseniz:

  • Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle ev bakmak zorlukların kolayca aşılacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında bebek bakmak sevmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözlerine bakmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin gözlerine bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin fotoğrafına bakmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye bakmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine camdan bakmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir