AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, dertlerin günden güne artacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, belalı insanlara denk geleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak yenisinin başlayacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak türlü musibetlere uğrayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyin peşinden koşmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin peşinden koşmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, biraz dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin peşinde koşmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir