AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sıkıntılarını atacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal yapınızı bir daha gözden geçirin, belki duyularınızı saklıyor sevginizi açığa vurmuyor olmanız ilişkinizin olumsuz yönlere kaymasına neden olmuştur, yani ilişkinizde sizin hatalarınız daha fazla olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir